סדנת עישון חווייתית

ריח העץ המרקם הרך והטעם העמוק מגיעים כשמבינים זמן וטמפרטורה. נלמד לשלב גריל פחמים סו וויד ומעשנה כדי להוציא מנות שמבקשים מהן עוד

הרבה אנשים מדליקים את הגריל ומשאירים את התוצאה ליד המזל הסטייק מוכן מבחוץ וחי מבפנים, או יבש וסולייתי. בדיוק בשביל זה יצרתי את סדנת גריל הגז  כדי שתדעו איך לשלוט בכל שלב, בכל חום ובכל נתח.

הזמינו מקום לסדנה

תאריך
שעה
מקומות
מחיר לאדם
10/10/2025
21:37 - 22:37
25 מקומות
250.00 
11/10/2025
21:37 - 22:37
25 מקומות
250.00 
12/10/2025
21:50 - 22:50
25 מקומות
250.00 
13/10/2025
21:51 - 22:51
25 מקומות
250.00 

הלך הסדנה אדגים ואסביר:

  • עקרונות העישון והסויוד, בטיחות מזון , מתי להשתמש בכל שיטה ואיך לשלב

  • שימוש בתבלינים וקבלת בארק 

  • שילוב טכניקות בישול שונות והתאמה לכל נתח

  • דיוק במידות העשיה ומרקמים

  • הכנת מנות קלאסיות: אסדו ,צ'וריסוס,גוש פיקניה ,בשר מפורק,ועוף.

  • תוספות וירקות מעושנים

פרטים חשובים :

אורך הסדנה כשלוש שעות

מספר משתתפים סביב עשרה

כוללת תוספות ושתייה

לשאלות 0523146699

החלל מקורה ובחורף סגור ומחומם