סדנת הדג המושלם
מהים לצלחת

דג על הגריל יכול להיות יצירת אמנות כשעובדים נכון. נלמד את כל הסודות שישאירו את הדג שלם עסיסי ומלא טעם משלב התיבול ועד ההגשה

הזמינו מקום לסדנה

תאריך
שעה
מקומות
מחיר לאדם
10/10/2025
21:37 - 22:37
25 מקומות
250.00 
11/10/2025
21:37 - 22:37
25 מקומות
250.00 
12/10/2025
21:50 - 22:50
25 מקומות
250.00 
13/10/2025
21:51 - 22:51
25 מקומות
250.00 

במהלך הסדנה אדגים ואסביר:

  • נלמד ונכין 5 מנות בשיטות  שונות(דגם שלם ,פילה סלמון מעושן בגריל ,פילה דג,שווארמה דג, שיפודי דגים)

  • מניעת הידבקות, דיוק במידות העשיה ושמירה על עסיסיות

  • צלייה ועישון דגים

  • שימוש ברשתות ואביזרים שונים

  • התאמת שיטות הכנה וצליה לסוגי דגים/מנות

פרטים חשובים :

אורך הסדנה כשלוש שעות

מספר משתתפים סביב עשרה

כוללת תוספות ושתייה

לשאלות 0523146699

החלל מקורה ובחורף סגור ומחומם