הרבה אנשים מדליקים את הגריל ומשאירים את התוצאה ליד המזל הסטייק מוכן מבחוץ וחי מבפנים, או יבש וסולייתי. בדיוק בשביל זה יצרתי את סדנת גריל הגז כדי שתדעו איך לשלוט בכל שלב, בכל חום ובכל נתח.
מנקיון, תחזוקה, מניעת התלקחויות ועד שימוש נכון ודיוק בתוצאות בצליה
סוגי הנתחים והכנתם לפני הצליה, קיצוב,יישון, הכשרה,חלוקת נתחים לשתי קבוצות
כיצד משפיע החום על הבשר
ואיך לשלוט במידות העשייה המתאימה לכל נתח ע"פ טעמכם האישי.
איך מתפעלים,מנקים ומתחזקים את גריל הגז שלנו
שיטות למניעת התלקחויות ועשן, שיטות צילה ועישון בשר ע"י קופסת עישון
תיבול סלטים מיוחדים, מתכונים, עצות, רעיונות ועוד
נכיר מוצרים נלווים שיעזרו לנו וישפרו את חוית הצליה.
נכין עוף, נקניקיות,המבורגר,נקניקיות, סטייקים בגדלים שונים וירקות
כל זה במטרה להכיר את עקרונות הצליה של כל סוגי הנתחים חוית צליה כיפית ומוצלחת.
אין צורך לרשום הכל נשלח מסודר יום למחרת
(טבלת עקרונות הצליה עם מידות עשיה לכל הנתחים ומתכונים)
אורך הסדנה: כשלוש שעות
מספר משתתפים: סביב 10
כוללת תוספות, סלטים, שתייה חופשית (יין, בירה, סודה) וקינוח
לשאלות: 0523146699
הבשר והמטבח כשרים בשרי (אין תעודת כשרות)
מרפסת הבשר מקורה ובחורף סגורה ומחוממת
ניתן לקבוע ארוחות פרטיות וסדנאות בתיאום מראש
WhatsApp us