סדנת קיצוב
לקרניבורים אמיתיים

יש משהו מספק בלקחת גוש בשר כמו שהוא ולפרק אותו בידיים שלך. להבין איפה עוברת רקמת החיבור, לזהות את הסיבים, להרגיש את הכיוון. לא רק לצלות אלא ליצור

רובנו רגילים לקנות סטייקים מוכנים, אבל מי שמחפש רמה אחת מעל ורוצה לדעת איך לפרק לבד, לזהות כל נתח ולהפוך אותו ליצירת אומנות על הגריל ימצא כאן את המקום הנכון. בסדנת הקיצוב נצלול לעולם הנתחים האיכותיים והפחות מוכרים, נלמד להפריד, לפרוס ולצלות כמו מקצוענים.

הזמינו מקום לסדנה

תאריך
שעה
מקומות
מחיר לאדם
10/10/2025
21:37 - 22:37
25 מקומות
250.00 
11/10/2025
21:37 - 22:37
25 מקומות
250.00 
12/10/2025
21:50 - 22:50
25 מקומות
250.00 
13/10/2025
21:51 - 22:51
25 מקומות
250.00 

במהלך הסדנה אדגים ואסביר:

  • איך לחתוך נכון כל נתח לפי סיביו

  • איך לצלות כל נתח בשיטה המתאימה לו

  • איך להשתמש נכון בגריל גז ולהוציא ממנו תוצאות מדויקות

  • מתי למדוד חום ואיך להגיע בדיוק למידת העשייה שאתם אוהבים

  • כל מה שצריך לדעת על שיטות הצלייה השונות

  • היכרות וטעימה של נתחים מיוחדים דנבר סיירה סטייק דלמוניקו לב הצלע ועוד

 

פרטים חשובים :

זו לא רק סדנה זו חגיגה לקרניבורים שאוהבים להבין לשלוט וליהנות מכל שלב במסע מהבשר לצלחת.

פרטים חשובים

אורך הסדנה כשלוש שעות

מספר משתתפים סביב עשרה

כוללת תוספות ושתייה

עלות הסדנה 440 ש״ח למשתתף

לשאלות בשיחה או בוואטסאפ 0523146699

כל התפריט וחומרי הגלם נבחרים בקפידה ומוכנים על ידי

הבשר והמטבח כשרים בשרי אין תעודת כשרות

מרפסת הבשר מקורה ובחורף סגורה ומחוממת

ניתן לקבוע ארוחות פרטיות וסדנאות בתיאום מראש