רובנו רגילים לקנות סטייקים מוכנים, אבל מי שמחפש רמה אחת מעל ורוצה לדעת איך לפרק לבד, לזהות כל נתח ולהפוך אותו ליצירת אומנות על הגריל ימצא כאן את המקום הנכון. בסדנת הקיצוב נצלול לעולם הנתחים האיכותיים והפחות מוכרים, נלמד להפריד, לפרוס ולצלות כמו מקצוענים.
איך לחתוך נכון כל נתח לפי סיביו
איך לצלות כל נתח בשיטה המתאימה לו
איך להשתמש נכון בגריל גז ולהוציא ממנו תוצאות מדויקות
מתי למדוד חום ואיך להגיע בדיוק למידת העשייה שאתם אוהבים
כל מה שצריך לדעת על שיטות הצלייה השונות
היכרות וטעימה של נתחים מיוחדים דנבר סיירה סטייק דלמוניקו לב הצלע ועוד
זו לא רק סדנה זו חגיגה לקרניבורים שאוהבים להבין לשלוט וליהנות מכל שלב במסע מהבשר לצלחת.
פרטים חשובים
אורך הסדנה כשלוש שעות
מספר משתתפים סביב עשרה
כוללת תוספות ושתייה
עלות הסדנה 440 ש״ח למשתתף
לשאלות בשיחה או בוואטסאפ 0523146699
כל התפריט וחומרי הגלם נבחרים בקפידה ומוכנים על ידי
הבשר והמטבח כשרים בשרי אין תעודת כשרות
מרפסת הבשר מקורה ובחורף סגורה ומחוממת
ניתן לקבוע ארוחות פרטיות וסדנאות בתיאום מראש
WhatsApp us