נעבור יחד מהבסיס ועד שליטה שמביאה תוצאות של מסעדה בכל הדלקה.
הסיכום יוצג כאן.
מחיר: 0.00
שימוש, ניקוי ותחזוקה נכונה של הגריל
שליטה בטמפרטורה ושיטות צלייה המתאימות לכל נתח וסיטואציה
יצירת קראסט לקבלת עומק, טעם ומרקם מושלם
שימוש נכון במדחום והגעה מדויקת למידת העשייה הרצויה
נכין ביחד מגוון מנות סטייקים עסיסיים ,שיפודים ועוד
אורך הסדנה כשעתיים
מספר משתתפים סביב עשרה
כוללת תוספות ושתייה
לשאלות 0523146699
הבשר והמטבח כשרים בשרי אין תעודת כשרות
החלל מקורה ובחורף סגור ומחומם
WhatsApp us