סדנת האש
שליטה מלאה בגריל

לעמוד מול הגריל ולדעת בדיוק מה לעשות זו תחושה ממכרת. להבין את השפעת החום לשלוט בעוצמות לדעת מתי להפוך ומתי להוציא. בלי התלקחויות ובלי עשן שחונק את כולם ועם תוצאה שגורפת מחמאות

נעבור יחד מהבסיס ועד שליטה שמביאה תוצאות של מסעדה בכל הדלקה.

הזמינו מקום לסדנה

תאריך
שעה
מקומות
מחיר לאדם
10/10/2025
21:37 - 22:37
25 מקומות
250.00 
11/10/2025
21:37 - 22:37
25 מקומות
250.00 
12/10/2025
21:50 - 22:50
25 מקומות
250.00 
13/10/2025
21:51 - 22:51
25 מקומות
250.00 

במהלך הסדנה אדגים ואסביר:

  • שימוש, ניקוי ותחזוקה נכונה של הגריל

  • שליטה בטמפרטורה ושיטות צלייה המתאימות לכל נתח וסיטואציה

  • יצירת קראסט לקבלת עומק, טעם ומרקם מושלם

  • שימוש נכון במדחום והגעה מדויקת למידת העשייה הרצויה

  • נכין ביחד מגוון מנות סטייקים עסיסיים ,שיפודים ועוד

פרטים חשובים :

אורך הסדנה כשעתיים

מספר משתתפים סביב עשרה

כוללת תוספות ושתייה

לשאלות 0523146699

הבשר והמטבח כשרים בשרי אין תעודת כשרות

החלל מקורה ובחורף סגור ומחומם