מרפסת הבשר

הסדנאות

סדנת גריל הגז

שליטה וביטחון על האש
פופולרי

לומדים לשלוט בגריל הגז מהדלקה ועד הצלחת: מניעת התלקחויות, תחזוקה, בחירת נתחים, מידות עשייה מדויקות ושיטות עישון. נכין מגוון מנות מבשר, עוף וירקות ונקבל כלים לצלייה מושלמת בבית.

סדנת קיצוב

לקרניבורים אמיתיים

נכנסים לעולם הקיצוב: לומדים לפרק, לזהות ולחתוך נתחים איכותיים, להבין סיבים ורקמות, ולצלות כל נתח בשיטה המדויקת לו. חוויה קרניבורית עמוקה שמשלבת לימוד מקצועי עם טעימות של נתחים מיוחדים.

סדנת האש

שליטה מלאה בגריל

סדנה פרקטית לשליטה בגריל: מהדלקה ותחזוקה נכונה ועד צלייה מושלמת. נתרגל שימוש במדחום, יצירת קראסט מדויק, שיטות צלייה מגוונות ונכין יחד סטייקים ושיפודים עסיסיים ברמת מסעדה.

סדנת הדג המושלם

מהים לצלחת

נלמד להכין חמישה סוגי מנות דגים – מדג שלם ועד שיפודים – בשיטות צלייה ועישון שונות. נתמקד במניעת הידבקות, שמירה על עסיסיות ושימוש נכון באביזרי גריל, כדי להגיע לדג מושלם בכל פעם.

סדנת עישון חווייתית

חוויה מעושנת עם גריל, סו־ויד ומעשנה: לומדים טכניקות עישון, שימוש בעץ ותבלינים, שילוב שיטות בישול ודיוק במרקמים. נכין מנות קלאסיות כמו אסדו, פיקניה, בשר מפורק ועוף לצד ירקות מעושנים.