לומדים לשלוט בגריל הגז מהדלקה ועד הצלחת: מניעת התלקחויות, תחזוקה, בחירת נתחים, מידות עשייה מדויקות ושיטות עישון. נכין מגוון מנות מבשר, עוף וירקות ונקבל כלים לצלייה מושלמת בבית.
נכנסים לעולם הקיצוב: לומדים לפרק, לזהות ולחתוך נתחים איכותיים, להבין סיבים ורקמות, ולצלות כל נתח בשיטה המדויקת לו. חוויה קרניבורית עמוקה שמשלבת לימוד מקצועי עם טעימות של נתחים מיוחדים.
סדנה פרקטית לשליטה בגריל: מהדלקה ותחזוקה נכונה ועד צלייה מושלמת. נתרגל שימוש במדחום, יצירת קראסט מדויק, שיטות צלייה מגוונות ונכין יחד סטייקים ושיפודים עסיסיים ברמת מסעדה.
נלמד להכין חמישה סוגי מנות דגים – מדג שלם ועד שיפודים – בשיטות צלייה ועישון שונות. נתמקד במניעת הידבקות, שמירה על עסיסיות ושימוש נכון באביזרי גריל, כדי להגיע לדג מושלם בכל פעם.
חוויה מעושנת עם גריל, סו־ויד ומעשנה: לומדים טכניקות עישון, שימוש בעץ ותבלינים, שילוב שיטות בישול ודיוק במרקמים. נכין מנות קלאסיות כמו אסדו, פיקניה, בשר מפורק ועוף לצד ירקות מעושנים.
WhatsApp us